Vilka vi är

Vi på Flow Process Sweden har lång erfarenhet av produktion, produktionsteknik, produktionsuppföljning, systematiskt förbättringsarbete och underhåll.

Vi har ett nära samarbete med specialister inom respektive område på Value Flow Sweden AB, Flow Process Consult AB och SustainMaint AB. Vi är alla övertygade om att effektiviteten i verksamheten ökar bara genom att man blir medveten om hur mycket som produceras mot planen, hur mycket utrustningarna står stilla oplanerat pga. olika störningar samt hur mycket av produktionen som blir kassation eller omarbete.

Vet man dessutom de största orsakerna och kan jobba med dem aktivt och följa upp resultaten så finns det här stora vinster att hämta. Då behöver man inte längre ta beslut på känsla utan kan jobba utefter fakta.
Vi i Flow Process Sweden AB har tillsammans tagit fram verktyget FP Analyzer och i kombination med utbildningar och support i ert förbättringsarbete kan vi hjälpa er att ta er produktion till nästa nivå.

Vårt uppdrag

Hållbar effektiv produktion med hjälp av digitaliserad produktionsteknik och analys.

“det ska vara lätt att göra rätt”

Teamet

Carl Magnus Täng

Senior teknikkonsult som brinner för förbättringsarbete och enkla smarta lösningar. Över 35 års erfarenhet inom tillverkningsindustri inom Lean filosofi, kvalitet, produktionsteknik, projektledning, underhållsteknik.

Peter Skog

Har 30 års erfarenhet inom produktion, underhåll och förbättringsarbete. Är idag systemspecialist inom produktionsuppföljning, underhåll och affärssystem.

Erik Arnesson

Underhållsspecialist med lång erfarenhet av analys- och förbättringsarbete, underhållssystem, reservdelsstyrning, TPM och 5S.

Tomas Ljungblom

Analytiker med med specialitet av att öka produktion, mångårig erfarenhet inom industriell utveckling. Går igång på utmaningar där produktionseffektiviseringar skall resultera produktionsrekord.